Straight to the heart
Straight to the heart

The relocated kitchen to the heart of the home opens to the dining room and family.

press to zoom
Gather around
Gather around

This island counter allows for guest to gather around during cooking and baking while allowing additional family to spill into the dining room area.

press to zoom
New Floor Plan
New Floor Plan

press to zoom
Straight to the heart
Straight to the heart

The relocated kitchen to the heart of the home opens to the dining room and family.

press to zoom
1/19

Skylark Heights West

This 1958 ranch was in need of a modern connection.  The narrow kitchen on the front of the house was separated from the main family room by both a basement stair and the existing dining room.

 

Relocating the kitchen to the center of the home allowed for the much desired connection to the family room and relocated dining room.  The existing kitchen space was reallocated as a sitting room near the front entry and laundry room with easy access from the kitchen and garage entry.

The Owner's growing extended family can now be all together for family and friends events. 

The Tributary team worked closely with the home owner on the design, material selections, and construction.